середа, 23 травня 2018 р.

Військово - патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

21.05.2018 р. у ЗЗСО І - ІІІ ст. с. Нове Місто відбувся І етап Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").
Метою гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної  громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.
25 учнів з п’яти ЗЗСО громади (ЗЗСО І - ІІІ ст. с. Нове Місто, ЗЗСО І - ІІ ст. с. Грушатичі, ЗЗСО І - ІІ ст. с. Боневичі, ЗЗСО І - ІІ ст. с. Болозів, ЗЗСО І - ІІ ст. с. Конів) виявляли свою ерудицію, винахідливість, фізичний гарт, витривалість у шести видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.
У підсумку перше місце здобув рій "Новоміські козаки"  ЗЗСО І - ІІІ ст. с. Нове Місто, друге - рій "Патріоти" ЗЗСО І - ІІ ст. с. Боневичі, третє - рій "Вільні люди" ЗЗСО І - ІІ ст. с. Грушатичі, четверте - рій "ім. Лазаря Чернецького" ЗЗСО І - ІІ ст. с. Конів, п’яте - рій "Українські отамани" ЗЗСО І - ІІ ст. с. Болозів.
Призери та учасники змагань були нагороджені цінними подарунками та грамотами відділу з питань освіти та культури Новоміської сільської ради. 
Організатори гри висловлюють щиру подяку меценату Т.С. Карвацькому.
















Немає коментарів:

Дописати коментар