пʼятниця, 20 листопада 2020 р.

День Гідності та Свобои

 А ви думали, що Україна так просто?

Україна - це супер!

Україна - це ексклюзив.

Л. Костенко

Будь вартим своєї країни!

В Україні щороку 21 листопада відзначають День Гідності та Свободи. Україна - це територія гідності й свободи. Таким нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

І сьогодні ми віддали належну шану патріотизму і мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини та національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

 Учнівським самоврядуванням була створена фотозона "Україна гідна свободи".


 
Класний керівник 4 класу Гавриляк О.Я.  разом з учнями провела урок-пам’яті "Майдан - Революція Гідності", де вшанували героїв Небесної Сотні та учасників АТО, які відстоювали інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення.



Соціальний педагог Романик І.Б та практичний психолог Цицик О.А. з учнями 3 класу виконали вправи: "Вінок любові до України"  та  "Долоньки" (до Дня Гідності та Свободи).



 Класними керівниками були проведені пізнавально - виховні години: "Українська національна ідея" (11 кл. Гуменчик Н.Б.), "Героїчна історія Майдану" (7 кл. Комнатовська Н.В.), "Вільні творити майбутнє" (9 кл. Ситик Л.І.).



 

Немає коментарів:

Дописати коментар